Thursday, December 3, 2009

Baby Binder aka Barut Baby


Baby Binder aka Barut Baby
Hasil terbaru yang baru jer siap.
Sebelum tu maaf sangat sebab dah lama tak update blog ku ni.
Ada banyak aktiviti menjahit yang telah ku siapkan tapi tak de masa nak amik gambo.
Kalau dah amik gambo pun tak sempat pulak nak upload. Nanti jap jap lagi boleh la upload mende2 lain yang telah ku siapkan.

Okeh..berbalik kepada Baby Binder ni..Buat masa ni ready stock ada tiga waner ni jer..pakai velcro tau..bukan tali..Tapi kalau ada request nak tali insyaallah boleh orang buat kan.

Gambo yang kat atas tu order Mira dari Kepong. Thanks MIRA!
Nak buat persediaan menyambut anak sulung.
Kalau berminat nak beli boleh ke sini eh..

Hah! Ke mana pulak...?
Sebenor nyer Orang ni ada online store jugak..jual barang2 baby..
So kalau ada free time tu sila la jenguk kat sana eh..

1 comment:

Verbena Vista said...

Salam, kalau akak ada kain dan nak tempah dengan adik buat binder ni, macam mana? Boleh ker? Nak tahu charges berapa untuk sehelai. Hajat nak buat banyak, untuk jual secara on line. Yang Velcro nyer binder. Revert yer kat email akak nazaf_71@yahoo.com thanks!

Order Form

Name:
Email Address:
Mailing Address
Contact No:
List of items
Payment Options CIMB
MAYBANK
Postage Pos Laju (RM 6.00 ; 1-2 hari)
Pos Ekspress (RM3.50-RM 4.50 ; 1-2 hari)
Pos Parcel (RM 3.00 ; 3 hari)

This form powered by Freedback