Wednesday, February 17, 2010

Camouflage Juga

Hari tu..tak ingat dah bila..
gi la jenjalan kat blog2 nih..pastu mata ku yang dua ni tertarik kepada INI!.
Cantik kan corak2 tu..
Saya baca lagi..dan terjumpa ayat Pn. Durra yang mengatakan beliau beli kain tu kat Kamdar. Uitt!! Kamdar la..So apa lagi.. hari Jumaat lewpas sekolah saya dengan selambanya (berbaju sukan dan berseluar track bottom..maklumla baru abis Kejohanan Merentas Desa Sekolah) menghidupkan enjin keter dan VROOMMM! ke Kamdar Kuantan..LONE RANGER tuuu..
Hati ni dok berdoa ..Mintak2 la kain2 corak cam tu ada kat Kamdar Kuantan tu..
Selepas 45 minit..dah parking keter betul2 depan Kamdar tu..apa lagi..Terjah masuk Kamdar naik tingkat 2..dan! ADA!KAIN TU ADA!! Waahh..gembira rasanya di hati ini..So tanpa buang masa panggil pakcik potong kain minta dia potong kain2 ni..
Ada jugak kain PINK ni enteprem.


Untuk Ummi..


Yang ni 1 meter suku, untuk Paie



Yang ni 1 meter suku, Suar Dhani



Yang ni 2 meter setengah, cadangnya nak buat suar si Kembar


Tapi..tak siap lagi...
Anyway thanks tu Puan Durra sebab jadi sumber inspirasi ku...

7 comments:

d u r a said...

amboii berpuan-puan pulak cikgu Rodzila ni.

anyway, bestnya dpt beli kain2 tu. kat kl cepat habis. tambah2 pulak corak yang susah nak dapat macam ni.
masa pergi kali kedua tu memang ingat nak borong, tapi sedihh dah habess..menyesal tak beli masa first time tu.

ha..apa lagi cepatla tayang projek terbaru..hehe

Rodzila said...

To Durra : Ahakkss..:)

Azaidris said...

Salam,

Saya pun teruja dgn entry durra ttg kain camouflage tu so..pon meredah kamdar jgk :)

Sbb ank sy sume lelaki..so excited nk buat sluar jgk.saya beli yg hitam & yg hijau2 tu. Yg biru mcm durra punye mmg xde :(

Ironic nye...adik sy plak beli mcm pattern bunga yg purple/pink tu cuma dia beli oren/cokelat :D

Salam perkenalan :)

Pianina said...

ooo cikgu org kuantan yer..sama la saya..saya pun selalu serbu kamdar kuantan tuh...kalu kena mood tiap2 hari saya pergi..kekekke...salam perkenalan..

Rodzila said...

To Azaidris..
salam perkenalan..ler sama la kita ni..anak saya 4 orang sumer lelaki..
memang teruja tengok kain tu..sebenarnya tak budget pun kat Kamdar Kuantan tu ada..tapi dah rezeki kot..alhamdulillah..cuma harap tak terperam lama la kain2 tu dalam box saya.. :)

To Piania:
:) tak yah bercikgu2 la..Rodzila saja..
Salam perkenalan juga..
Pianina duk kat Kuantan juga la nih?
Harapnya satu hari nanti kita boleh bersua muka yer..

[n.a.i] said...

hai salam perkenalan
ni sorang lagi orang kuantan.. hehe
best rasanya tau ada orang sama tempat..

saya biasa tengok kain tu kat kamdar (sekarang menahan diri dari pergi ke situ sebab takut terbeli kain lagi) tapi lepas dura buat seluar tu baru terbekenan. nice la tengok baby pakai.. nak buat jugak tapi anak semua girls laa..

nampaknya dura kena mintak komisen dengan kamdar haha!

nway saya nak add link awak ye..

Rodzila said...

To N.A.I :
Tq dear..bertambah lagi kenalan dari Kuantan. Nampak gaya boleh buka forum pulak ni..heheheh
Salam perkenalan..dan kalau dah beli kain tu..tunjuk la hasilnya ya.. :)

Order Form

Name:
Email Address:
Mailing Address
Contact No:
List of items
Payment Options CIMB
MAYBANK
Postage Pos Laju (RM 6.00 ; 1-2 hari)
Pos Ekspress (RM3.50-RM 4.50 ; 1-2 hari)
Pos Parcel (RM 3.00 ; 3 hari)

This form powered by Freedback