Thursday, June 10, 2010

MasHobo Bag

Satu Xtra MasHobo Bag untuk Suhaida

Dia kata nak letak laptop..




Yang ni MasHobo Bag untuk Kak G..

Sedondon ngan Wallet No Fear dia tu..

5 comments:

medai a.k.a nida said...

suka yg ni...nk beli kena oder ker mmg dah ada yg siap...wah bagus la korg2 yg wat bisnes ni..tahniah yer..

Rodzila said...

medai a.k.a nida : tq dear datang jenjalan kat sini..pasai beg tu.nida boleh pilih warna dan kain pastu aya jait...tq

medai a.k.a nida said...

sama2..heheh suka tgk2 blog...
hmm so kna beli kain sndiri ke?
kain beg yg kaler ijau tu jenis kain dia tbal kan?sy bkenan kat yg kaler ijau berbelang tu...

Rodzila said...

medai a.k.a nida : kain boleh pilih yang mana ada ngan saya ni atau kain nida sendiri. Semua be yang ada kat blog ni kaiya jenis heavy cotton..tebal.. :)

medai a.k.a nida said...

harga camana?sy nk tau harga bag yg ni..yg kaler ijau ni...

Order Form

Name:
Email Address:
Mailing Address
Contact No:
List of items
Payment Options CIMB
MAYBANK
Postage Pos Laju (RM 6.00 ; 1-2 hari)
Pos Ekspress (RM3.50-RM 4.50 ; 1-2 hari)
Pos Parcel (RM 3.00 ; 3 hari)

This form powered by Freedback