Wednesday, September 29, 2010

Margaret Bags, MasHobo Bag and Wristlet untuk Watie

Entry ke 3...
Ini ialah hasil jahitan sebelum raya...

antara yang terakhir sebelum saya mula jahit baju...




4 buah beg yang terdiri daripada :
1 MasHobo Bag
3 Margaret Bag



3 wristlet




Yang ni special gift untuk Watie...
FLORAL POUCH
actually Watie ni adik ipar saya..
Duk kat Semenyih keje kat UKM...
Beg2 tu tempahan daripada kawan2 dia...


Yang ni pun gift...
Crochet Flower Brooch


5 comments:

Sindar said...

ooo cantiknya beg.. :) beg yang warna kuning, nombor tiga dari kiri tu, ada jual tak? kalau ya, berapa harganya?
cantiklah...geram tengok..

Rodzila said...

Sindar : Dear..saya dah reply kat your shoutbox..check ya..tq

Sindar said...

Salam kak Rodzilla,
saya baru baca mesej kak Rodzilla :) di shoutbox,
boleh remake lagi? wahh ni yang best! saya suka tengok beg tu, warna dia pun cantik.. yang kuning tu :) berapa kak Rodzi cas harganya ya? termasuk kos penghantaran. Thank you :)

WATIE said...

yeayyyyy... entry psl beg kuar jgk akhir nye...
along, aritu ade dak2 opis angah 3 4 org nk tmph beg (sblum raye), tp mls r nk kaco along, sbb dorg nak sblum raye aritu.. nnt watie cbe tanye blik kt dorg..

mE said...

shukenye pada wrislet "watermelon" tu.....jual tak?

Order Form

Name:
Email Address:
Mailing Address
Contact No:
List of items
Payment Options CIMB
MAYBANK
Postage Pos Laju (RM 6.00 ; 1-2 hari)
Pos Ekspress (RM3.50-RM 4.50 ; 1-2 hari)
Pos Parcel (RM 3.00 ; 3 hari)

This form powered by Freedback