Tuesday, April 5, 2011

MaeBaby Diaper Bag ver.2

Nak tau......cakap la nak tau....
bagi tahun 2011 ni saja...senarai menunggu untuk cuti bersalin kawan-kawan saya dah cecah sembilan orang... :)

Idea GPK Pentadbiran la yang suh Kerani Perjawatan buatkan list tu..lengkap ngan due date...
Bila diperhatikan hampir setiap bulan akan ada sorang cikgu bercuti... menggeleng GPK Pentadbiran Hj. Ahmad.

Alhamdulillah la kan..ramai umat Nabi Muhammad.

Dalam sembilan orang tu ada 2 cikgu Perdagangan, 2 orang cikgu Fizik, seorang cikgu Geografi, seorang ustazah, seorang cikgu Bahasa Melayu, seorang cikgu Sains Sukan, dan seorang cikgu ERT.. :)

Saya....?? masuk list??
oh tidak...saya tunggu Menantu sajalah...memandangkan anak2 saya 4 orang tu sumernya lelaki so tunggu anak orang lain buat menantu saja... :P
Biarlah masa dorang kawan-kawan saya yang muda-muda tu pulak beranak..hehehehe...

Saya dah tua...?? oooo a ah dah tua juga la....hehehe

Intro panjang... nak citer pasal beg saja...dah melalut ke lain.

Saya nak share 3 buah MaeBaby Diaper bag ver.2 yang diminta khas oleh rakan sekolah lama saya... layan gambar ya...

MaeBaby Diaper Bag ver.2 Pinkorange

la..terbalik pulak..layan je la eh...heheheh

MaeBaby Diaper Bag ver.2 Pinkople


MaeBaby Diaper Bag ver.2 Greenyblue



Beg ni berukuran 16inci x 14 inci x 5 inci
kat luar ada 4 poket
kat dalam ada 4 poket
closure pakai zip... (yea..yea..dah pandai jahit zip pada beg...huhuhu)

harga...??? email saya..hehehe

2 comments:

Rodzila said...

MaeBaby Diaper Bag

Rodzila said...

tak jadi pun ..

Order Form

Name:
Email Address:
Mailing Address
Contact No:
List of items
Payment Options CIMB
MAYBANK
Postage Pos Laju (RM 6.00 ; 1-2 hari)
Pos Ekspress (RM3.50-RM 4.50 ; 1-2 hari)
Pos Parcel (RM 3.00 ; 3 hari)

This form powered by Freedback